Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nardelli održao radni sastanak sa novom predsjednicom Župskog karnevala

Načelnik Nardelli u prostorijama Općine održao je radni sastanak sa novom predsjednicom Župskog karnevala Lucom Čučić i tajnikom karnevala Matom Handabakom.

Nakon godine pauze, u pokladnom vremenu iduće 2019. godine ponovno bi trebali vidjeti Župski karnevo, ali i sve tradicionalne maškarane priredbe. Razgovaralo se tako na sastanku o organizaciji zimskih karnevalskih događanja, a posebno o organizaciji ljetnog karnevala koji se stavlja kao prioritet, jer bi uz podršku Općine Župa dubrovačka I Turističke zajednice kao takav mogao postati važan dio turističke ponude i promidžbe Župskoga kraja. Program rada Župskog karnevala kandidiran je prema Općini kako bi se uvrstio u Javne potrebe u kulturi u Proračunu za iduću 2019. godinu.

 Načelnik Nardeli zaželio je puno uspjeha novom vodstvu .Izrazio je vjeru da će Župski karnevo ponovno zaživjeti na radost župskog stanovništva I brojnih gostiju, te da će karnevalska tradicija I dalje ostati nešto po čemu je Župa prepoznatljiva.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn