Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općinsko vijeće; Naplata komunalne naknade se usklađuje s novim Zakonom (FOTO)

Na svojoj 10. sjednici vijećnici župskog Općinskog vijeća su prihvatili Odluku o određivanju vrijednosti boda komunalne naknade na području Općine, kojom je navedeni bod umjesto dosadašnjih 0,25 utvrđen u iznosu od 0,40 kuna. Kako je istaknuo pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Jure Marić, ovo je prva u nizu odluka kojom će se naplata komunalne naknade uskladiti s novim Zakonom o komunalnom gospodarstvu, te će se tek po donošenju svih potrebnih odluka i određivanja zona naplate, znati koliko će iznositi komunalna naknada po kvadratu u pojedinoj zoni.

Izmjena Odluke o određivanju pravnih osoba od interesa za sustav civilne zaštite na području Općine Župa dubrovačka je bila potrebna zbog zamjene imena i lokacije jednog od ugostiteljskih objekata uključenih u sustav civilne zaštite po pitanju prehrane, a odlukom o određivanju komunalnih djelatnosti koje se obavljaju na temelju pisanog ugovora, koja je također donesena zbog usklađivanja s novim zakonom, je utvrđeno da će te poslove ubuduće ugovarati Općinski načelnik.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/opcina/opcinsko_vijece2911{/gallery}

 


Prihvaćena je i Odluka o načinu i vremenu u kojem nije dopušteno obavljati građevinske radove na području Općine Župa dubrovačka za sljedeću 2019. godinu, koja je jednaka ovogodišnjoj, prihvaćen je i Program potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Općine Župa dubrovačka za razdoblje 2018.-2020. godinu.

Sredstva Zajedničkog programa Općine i TZO Župa dubrovačka za 2019. godinu ostvarena kroz boravišnu pristojbu ove će se godine upotrebiti za rješavanje problema prometa u Mlinima što uključuje izgradnju kružnog toka kod plivališta Gusara, te postavljanje rampe na putu od plivališta prema hotel Mlinima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn