Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije učenicima i studentima za 2018./2019.

Na mrežnim stranicama Općine objavljeni su rezultati natječaja za stipendije učenicima i studentima za 2018./2019. školsku, odnosno akademsku godinu. Riječ je o tri kategorije stipendija, a dodijelit će se uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, onima koji dolaze iz obitelji slabijeg imovnog stanja, djeci koja su ostala bez oba roditelja, te djeci stradalnika Domovinskog rata. Ove godine, kao i prethodnih, posebno su istaknuta i deficitarna zanimanja u Općini Župa dubrovačka koja su se na temelju podataka Zavoda za zapošljavanje kao takva uvrstila u natječaj za stipendije.

Za stipendiranje uspješnih i darovitih učenika na natječaj se javilo 25 kandidata, a dodijeljeno je 10 stipendija i četiri stipendije za deficitarna zanimanja.

Uspješni ucenici/ deficitarna zanimanja 2018-2019

Za stipendiranje uspješnih i darovitih studenata se javio se ukupno 41 kandidat, a dodijeljeno je 55 stipendija i četiri za studente deficitarnih zanimanja.

Uspješni studenti/ deficitarna zanimanja 2018-2019

Za stipendiranje učenika i studenata iz obitelji slabijeg imovnog stanja prijavilo se devet kandidata učenici i isto toliko studenti. Dodijeljeno je šest učeničkih i pet studentskih stipendija.

Učenici i studenti slabije imovno stanje 2018-2019

U kategoriji stipendiranja učenika i studenata iz obitelji stradalnika Domovinskog rata je bilo 19 prijava učenici i deset kandidata studenti. Dodijeljeno je 16 učeničkih i 10 studentskih stipendija.

Učenici i studenti stradalnici 2018-2019

Zaklada Antuna Miloslavića već treću godinu za redom priključila se programu stipendiranja, te je svojom donacijom od 72.000,00 kuna obuhvatila sve studente 1. godine koji su prethodnu godinu obrazovanja završili s odličnim uspjehom. OTP banka već dugi niz godina svojom donacijom potiče obrazovanje kategorija učenika i studenata slabijeg imovnog stanja, ove godine donacijom u iznosu od 70.000 kuna.


Već tradicionalno potpisivanje ugovora o stipendiranju održati će se u blagdansko vrijeme,krajem prosinca u velikoj vijećnici Općine.Tek po potpisivanju ugovora, korisnicima stipendije će se moći izvršiti isplata. U prvoj isplati bit će obuhvaćena 4 mjeseca, od rujna do prosinca.

Stipendija za učenike iznosi 400,00 kuna mjesečno, za studente koji se školuju u Dubrovniku 600,00 kuna, a za one koji studiraju izvan Dubrovnika stipendija iznosi 1.000,00 kuna.
Općina Župa dubrovačka će za stipendiranje učenika i studenata izdvojit će više od pola milijuna kuna.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn