Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U četvrtak 29. studenog 10. sjednica Općinskog vijeća Župe dubrovačke

Za četvrtak 29. studenog predsjednik Općinskog vijeća Lovorko Klešković sazvao je 10. sjednicu Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka.

Prema predloženom dnevnom redu vijećnici će odlučivati o određivanju vrijednosti boda komunalne naknade na području Općine, Strategiji i Godišnjem planu upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Općine, izmjenama i dopunama Odluke o određivanju pravnih osoba od interesa za sustav civilne zaštite, komunalnim djelatnostima koje se obavljaju na temelju pisanog ugovora, načinu i vremenu u kojem nije dopušteno obavljati građevinske radove, te programu potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju. Na dnevnom redu je i prihvaćanje Zajedničkog programa Općine i TZO Župa dubrovačka za 2019. godinu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn