Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zabranjuje se promet kroz Mline od Plivališta u smjeru hotela Astarea i ulice Tupina

Jučerašnjom odlukom Općinskog vijeća do 30. rujna se zabranjuje promet motornim vozilima u naselju Mlini ulicom Šetalište Marka Marojice i to od plivališta Mlini (kod objekta vaterpolo kluba Gusar) u smjeru depandansa Studenac i ulice Tupina, izuzev vozilima s dozvolom .

- Ovo je privremeno rješenje za ovu sezonu, a do sljedeće ćemo nastojati izgradit kružni tok s rampom na putu od Plivališta prema mulu i hotelu Mlini. Sva parkirna mjesta u Mlinima su ili u privatnom vlasništvu ili pod koncesijom, tako da nema potrebe da osim stanara, njihovih gosta i korisnika koncesija za parkirna mjesta itko drugi ulazi dalje od plivališta - rekao je načelnik Nardelli.

Od zabrane su izuzeta vozila za hitne intervencije, vozila taxi službe, MUP-a i pravosuđa, te vozila za otklanjanje elektro, PT i vodovodnih kvarova.

Prometovanje ovom zonom ograničenja odobrit će se vozilima čija "ukupna masa" ne prelazi 5 tona, a za potrebe odvoza smeća, dopreme robe za opskrbu prodavaonica ili ugostiteljskih objekata (u razdoblju od 06:00 do 11:00 sati), dopreme plina, prijevoza pokućstva i ogrjeva, prijevoza građevnog materijala, te odvoza građevnog otpada prijevoza radi snimanja i održavanja priredbi, prijevoza novca i drugih vrijednosti, državnog, županijskog, općinskog i vjerskog protokola.

Podsjetimo, do ove odluke zabrana prometa je važila od mula i ulaza u hotel Mlini u smjeru depandansa Studenac i ulice Tupina.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn