Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Tijekom ljeta štand na seljačkoj tržnici „Župska placa“ za 200 kuna mjesečno

Općinski načelnik Silvio Nardelli je objavio Javni poziv za podnošenje zahtjeva za odobrenje prodaje na seljačkoj tržnici „Župska placa“ u periodu od 01. svibnja do 30. rujna  2018. u vremenu od 7:00 do 16:00 sati.  Pravo prodaje na Župskoj placi ostvaruju obiteljska poljoprivredna gospodarstva, Zadruge s područja Općine Župa dubrovačka s prebivalištem i sjedištem na području Općine, Udruge registrirane na području Općine Župa dubrovačka, osobe s posebnim potrebama koji imaju prebivalište na području Općine.

Za prodaju na Župskoj placi prodavači bi plaćali paušalnu mjesečnu naknadu za korištenje štanda u iznosu od 200,00 kuna. Zahtjevi se podnose po objavljenom Javnom pozivu na obrascu Zahtjev za odobrenje prodaje na Župskoj placi do 20. travnja, 2018. u  12:00 sati.

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za odobrenje prodaje na seljačkoj tržnici „Župska placa“


Zahtjev za odobrenje prodaje na Župskoj placi


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn