Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Objavljen poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja u prigodi Dana Općine

Općina Župa dubrovačka pokreće postupak za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja, koja se dodjeljuju 26. svibnja u prigodi Dana oslobođenja Župe dubrovačke – Dana Općine Župa dubrovačka. Objavljen je poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja koja se mogu dodijeliti domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama, u zemlji i inozemstvu, koje su svojim radom ili djelovanjem pridonijele promicanju i ugledu Općine Župa dubrovačka.

Predložiti možete kandidate za Proglašenje počasnim građaninom Općine Župa dubrovačka, Nagradu Općine Župa dubrovačka za životno djelo i Nagradu Općine Župa dubrovačka. Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja uz obrazloženja, odgovarajuću dokumentaciju i potpisane suglasnosti predloženih kandidata, sukladno uvjetima ovog poziva, dostavljaju se na adresu: Općina Župa dubrovačka, Odbor za dodjelu javnih priznanja, Srebreno, Vukovarska 48, s naznakom – ”NE OTVARATI”. Rok za predlaganje kandidata za javna priznanja je do 30. travnja 2018. godine.

POZIV za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanjaPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn