Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Objavljena Lista prvenstva prema kojemu autotaksisti stječu pravo na dozvolu

Općina Župa dubrovačka je nakon provedenog Javnog natječaja za podnošenje zahtjeva za izdavanje dozvola za autotaksi prijevoz danas objavila Listu prvenstva prema kojemu autotaksi prijevoznici stječu pravo na dozvolu. Općina Župa dubrovačka temeljem Odluke o nastavku suradnje, tj. obavljanja autotaksi prijevoza na zajedničkom području s Gradom Dubrovnikom i Općinom Dubrovačko primorje, dodjeljuje 17 dozvola za obavljanje autotaksi prijevoza. Dozvole se, uz godišnju povjeru, izdaju na vrijeme od četiri godine.

Prednost na ovoj listi se utvrđuje prema kriterijima koji su određeni Odlukom od autotaksi prijevozu na području i s područja Općine Župa dubrovačka („Službeni glasnik Općine Župa dubrovačka“, broj 10/17 i 28/17). Redoslijed na listi prvenstva prema kojemu autotaksi prijevoznici stječu pravo na dozvolu na osnovi zbroja bodova, utvrđuje Povjerenstvo za autotaksi prijevoz sukladno članku 12. Odluke o autotaksi prijevozu na području i s područja Općine Župa dubrovačka („Službeni glasnik Općine Župa dubrovačka“, broj 10/17 i 28/17).

LISTA REDOSLIJEDA PRVENSTVA ZA IZDAVANJE DOZVOLA ZA OBAVLJANJE AUTOTAKSI PRIJEVOZA NA PODRUČJU I S PODRUČJA OPĆINE ŽUPA DUBROVAČKAPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn