Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Javna rasprava o Prijedlogu UPU Školski centar, te Izmjena i dopuna UPU Srebreno I

Općina Župa dubrovačka je objavila Javnu raspravu s javnim uvidom i javnim izlaganjem o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja ''Školski centar'', te o  Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja ''Srebreno I''

Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja ''Školski centar'' trajati će 30 dana, od 19. veljače do 23. ožujka 2018. godine. Javni uvid u Prijedlog Plana moći će se izvršiti u prostorijama Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, u Srebrenom, radnim danom od 09.00 do 12.00 sati za vrijeme trajanja javne rasprave i na mrežnim stranicama Općine Župa dubrovačka (www.zupa-dubrovacka.hr). Javno izlaganje o Prijedlogu Plana održati će se 26. veljače 2018. godine s početkom u 14.00 sati u zgradi Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, u Srebrenom.

Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja ''Srebreno I'' trajati će 8 dana, od 19. do  26. veljače 2018. godine. Javni uvid u Prijedlog Plana moći će se izvršiti u prostorijama Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, u Srebrenom, radnim danom od 09.00 do 12.00 sati za vrijeme trajanja javne rasprave i na mrežnim stranicama Općine Župa dubrovačka (www.zupa-dubrovacka.hr). Javno izlaganje o Prijedlogu Plana održati će se 26. veljače 2018. godine s početkom u 13.00 sati u zgradi Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, u Srebrenom.

JAVNA RASPRAVA (javni uvid i javno izlaganje) o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja ”Školski centar”

JAVNA RASPRAVA (javni uvid i javno izlaganje) o Prijedlogu Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja ”Srebreno I”


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn