Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Osnovan Inicijativni Odbor zajednice sportova Općine Župa dubrovačka

Na sjednici održanoj u petak, Općinsko vijeće je donijelo dugo očekivanu odluku kojom se osniva se Inicijativni Odbor zajednica sportova Općine Župa dubrovačka. Inicijativni Odbor zajednice sportova Općine Župa dubrovačka osniva se radi pokretanja postupka osnivanja Zajednice sportova Općine Župa dubrovačka, a zadaća Odbora je pružanje tehničke i savjetodavne potpore sportskim udrugama u cilju provođenja postupka za osnivanje Zajednice sportova Općine Župa dubrovačka.

Naime, kako je rečeno u raspravi po ovoj točki dnevnog reda osnivanje Inicijativnog Odbora je politička odluka kojom je iskazana volja za osnivanjem tijela koje župski sportaši i sportski djelatnici čekaju dugi niz godina. Preko buduća Zajednice sportova Općine Župa dubrovačka bi se između ostalog, trebala i raspoređivati sredstva koja su u proračunu Općine predviđena za financiranje sporta.

U Inicijativni Odbor zajednice sportova Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka su izabirani; Vlatko Vuletić (HDZ), za predsjednika, te Helena Knego (HDZ), Mateo Delić (HDZ), Marko Miloslavić (KLGB M.Miloslavića) i Mario Previšić (KLGB A.Bašića).


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn