Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Isplaćene potpore obiteljima za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora

Općina Župa dubrovačka isplatila je potpore za 85 obitelji sa svog područja za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora djeci u školskoj godini 2017./2018.

Iznosi potpora prilagođeni su potrebama djece ovisno o stupnju školovanja, pa se za osnovno obrazovanje od 1. do 4. razreda roditeljima isplatio iznos od 500 kuna po djetetu, od 5. do 8. razreda 700, a 1.000 kuna za djecu u srednjoj školi.

Jednoroditeljskim obiteljima i djeci bez oba roditelja potpore su se isplatile bez obzira na visinu mjesečnih primanja. Općina je iz svog proračuna za pomoć obiteljima ukupno izdvojila iznos od 117 000 kuna.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn