Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Počeli radovi na prvoj fazi sanacije i uređenja šetnice i plaže u Srebrenom

Početkom ovog tjedna započeli su radovi na prvoj fazi sanacije i uređenja obalne šetnice i plaže u Srebrenom, na dionici od hotela Sheraton do "Čeških banja". Projekt sanacije i uređenja izradila je tvrtka Studio Alamat d.o.o., a vrijednost radova je gotovo 6 milijuna kuna. Izvođač radova je tvrtka Medius d.o.o., a predviđeni rok za izvođenje svih radova je 01. svibnja 2018. godine.

Radovi uključuju cjelovitu sanaciju kompletne zone, pregled svih instalacija, opločavanje šetališta, uređenje sunčališta i plaže uz zamjenu javne rasvjete, krajobrazno uređenje te montažu novih elemenata urbane opreme i galanterije.

- Nakon ulaganja u prometnu i komunalnu infrastrukturu u samom središtu Srebrenog na red je došao i završni dio, a to je uređenje šetnice čime bi Srebreno kao administrativno, a i turističko središte Općine bilo uređeno na razini kakvu i zaslužuje. Sve ove investicije su i zakonska obveza općine s obzirom na ulaganja privatnih investitora te plaćene komunalne doprinose. Nadamo se da će radovi teći predviđenom dinamikom te molim sve stanovnike i posjetitelje na strpljenje zbog određenih ograničenja koja su neophodna zbog organizacije gradilišta, a prvenstvenom mislim na otežano prometovanje šetnicom za vrijeme samog izvođenja radova. Uskoro očekujemo i nastavak investicija tvrtke Hoteli Dubrovačka rivijera i to upravo na rubnim dijelovima šetnice tj. na objektu "Čeških banja", te objektu buduće vile Jadranke čime bi se zakružio jedan veliki investicijski ciklus i na neki način podigla razina urbanog standarda kako za stanovnike tako i za posjetitelje - rekao je načelnik Nardelli.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn