Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Objavljen Javni poziv za potporu obiteljima pri kupnji knjiga i školskog pribora

Općina Župa dubrovačka je objavila Javni poziv za podnošenje zahtjeva za raspored sredstava za potporu obiteljima na području Općine Župa dubrovačka, a za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora djeci koja su redovno upisana u školsku godinu 2017./2018. Općina će isplatiti potporu za svako dijete koje se redovno školuje obiteljima čiji iznos ukupnih mjesečnih primanja ne prelazi 2.000,00 kuna po članu obitelji (pod obiteljima podrazumijevaju se isključivo roditelji i njihova djeca).

Potpore obiteljima iznose;  500,00 kuna po djetetu za osnovno obrazovanje od 2. do 4. razreda, 700,00 kuna po djetetu za osnovno obrazovanje od 5. do 8. razreda, te 1.000,00 kuna po djetetu za srednjoškolsko obrazovanje. Zahtjevi za ostvarivanje prava iz ovog poziva podnose se Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, najkasnije do petka, 15. rujna 2017.g.

J A V N I   P O Z I V
za podnošenje zahtjeva za raspored sredstava za potporu obiteljima na području Općine Župa dubrovačka, a za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora djeci koja su redovno upisana u školsku godinu 2017./2018.

zahtjev-br-1-pomoc-za-knjige-2017-2018

zahtjev-br-2-pomoc-za-knjigePodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn