Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Nardelli o prosvjedu taksista; Ovakvo ponašanje se može nazvati svojevrsnim terorizmom

Općinski načelnik Silvio Nardelli je reagirao na jutrošnju blokadu prometa magistralom kroz Župu nazvavši ponašanje taksista koji su se "spontano zaustavili" usijeku u Dubokoj Ljutoj anarhijom i svojevrsnim terorizmom.

- Nisam detaljno upoznat s opravdanošću razloga zbog kojih su taksisti danas prosvjedovali protiv Ubera , ali način na koji su to učinili je krajnje neprihvatljiv. Razumio bih da su simboličnim zaustavljanjem prometa na nekoliko minuta htjeli ukazati na problem, ali ovo što su jutros napravili je krajnje neprihvatljivo. Ovakvo ponašanje se može nazvati svojevrsnim terorizmom, jer su blokadom magistrale, jedine prometnice koja povezuje naseljena mjesta na krajnjem jugu države i to na uskom grlu bez alternative kao što je Duboka Ljuta, ugrozili nacionalnu sigurnost ne vodeći računa kako će tom cestom proći vozila interventnih službi.

Nije mi jasno kako država i službe koje provode zakon nema mehanizme kojima bi adekvatno intervenirala u ovakvim situacijama. Ovo je jako loša poruka u srcu turističke sezone gostima koji biraju Hrvatsku za odmor, a možda dobar povod jedinicama lokalne samouprave na našem području da konačno riješe probleme s taksi koncesionarima. Osobno sam za propisivanje uvjeta, ali i za neograničavanje broja taksi prijevoznika - rekao je načelnik NardelliPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn