Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Poziv roditeljima djece koja nisu evidentirana da se jave u Dječji vrtić do 26. srpnja

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Župa dubrovačka nedavno je donijelo odluku o upisu djece s liste čekanja u Dječji vrtić Župa dubrovačka, kao i odluku o primanju djece koja se nalaze na listi evidencije po stjecanju uvjeta navršene godine života iza 31.08., a do kraja 2017. godine.

- Postoji mogućnost da se neki roditelji čija su djeca rođena između 01. rujna i 31. prosinca 2016. godine nisu prijavili na prethodni upis, pa nisu ni bili evidentirani. Ako ti roditelji imaju interes za upis djece u vrtić, molimo da se najkasnije do 26. srpnja jave u dječji vrtić radi evidentiranja i eventualne mogućnosti upisa u vrtić - poručuju iz Općine.

- Podsjetimo, Općina Župa dubrovačka kao osnivač Dječjeg vrtića osigurala je dodatna sredstva kako bi se u zgradi općine osposobio prostor za još jednu vrtićku grupu, a ujedno je i uveden „treći odgajatelj“ čime se omogućio prihvat puno većeg broja djece. Općina uz ranije zaposlene asistente te logopeda i pedagoga za nadolazeću pedagošku godinu ima pripremljenu strategiju upotpunjavanja stručno razvojnog tima na sveopće zadovoljstvo mnogih roditelja - navodi se u priopćenju Općine Župa dubrovačka.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn