Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Nardelli; Iznenađen sam Frankovićevim govorom, nisu mi jasni njegovi razlozi i povod ovakvoj izjavi

Načelnik Općine Silvio Nardelli komentirao je izjavu gradonačelnika Mata Frankovića koju je izrekao na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika.

- Iznenađen sam ovakvom izjavom gradonačelnika Frankovića, nije mi jasno koji su njegovi razlozi i povod, ali u projektu Groblja Dubac nema ništa sporno, poslovi se obavljaju onako kako je to predviđeno, sve je transparentno. U više navrata smo pozivali predstavnike Grada da se organizira zajednički sastanak kako bi ih detaljno upoznali sa svime što je vezano uz izgradnju ovog kapitalnog projekta od izuzetne važnosti i za Grad i za Župu. Poziv smo ponovili i na jučerašnjoj skupštini Groblja Dubac na kojoj je bila gradonačelnikova zamjenica Orlanda Tokić. Uvažavam brojne obveze gradonačelnika koje ima od stupanja na dužnost, ali to ga ne opravdava za ovako neprimjerene izjave. Moram istaknuti da smo do sada imali iznimno korektnu suradnju s koordinatorom Grada Dubrovnika za ovaj projekt Hrvojem Ivaniševićem koji je u svakodnevnom kontaktu sa mnom i direktorom groblja Đurom Lonzom - rekao je načelnik Nardelli, te dodao kako se realizacija projekta odvija zadanim tempom bez kakvih zastoja i problema.


VEZANE VIJESTI

Franković: "Dao sam nalog da zaustavimo sva plaćanja prema projektu Groblja Dubac"


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn