Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Od danas do večernjih sati u subotu semafori u Srebrenom u režimu žutog trepćućeg svjetla

Na zahtjev Ministarstva unutarnjih poslova, a zbog održavanja Međunarodne konferencije “Proces suradnje u jugoistočnoj Europi” i “Dubrovnik Forum 2017.” u Dubrovniku, semafori u Srebrenom će raditi u režimu žutog trepćućeg svjetla od danas do večernjih sati u subotu 01.srpnja.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, u suradnji s Ravnateljstvom policije u navedenom razdoblju  provodit će posebne mjere osiguranja.

Posebno se regulira promet na prometnicama koje vode od Zračne luke Dubrovnik do hotela smještaja stranih delegacija. Policija će voditi računa da se promet odvija sa što manje zastoja i čekanja za građane kao i da se što manje utječe na odvijanje ostalih aktivnosti i događaja. Gužve se očekuju i zbog povećanog zračnog i pomorskog prometa, stoga se mole svi sudionici u prometu  za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja ili prekida u prometu, te se pozivaju na dodatan oprez kao i poštivanje uputa policijskih službenika na terenu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn