Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U sklopu programa Dana Općine; U subotu treća Humanitarna Biciklijada

U sklopu obilježavanja programa Dana Općine, Općina Župa dubrovačka i Savjet mladih Općine Župa dubrovačka pozivaju vas na tradicionalnu 3. REKREATIVNU HUMANITARNU BICIKLIJADU koja će se održati u subotu, 03. lipnja s početkom u 17:00 sati.

Vožnja će se odvijati rutom: Ambulanta, iza Kantula, Mandaljena, Zagruda, Radovina, Sabovina, Lazine, Brnjine, Rijeka, Zakula do kružnog toka na Servisnoj zoni.

Sudjelovanjem na biciklijadi i kupnjom majice u iznosu od 20 kn pomaže se obiteljima Župe dubrovačke kojima je pomoć zaista potrebna. Također svi sudionici uz majicu na poklon će dobiti bocu vode 0,5L.

Na kraju, u znak zahvale, Općina poziva sve sudionike na tratamenat u Dominikanski samostan Svetog Vićenca, gdje će bicikliste ugostiti braniteljska zadruga Eko-Župa.

Pridružite se ovom sportsko-rekreativnom događanju i provedite dan u prirodi pomažući drugima. Veselimo se vašem dolasku . poručuju organizatori.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn