Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Osvajačice medalja na Državnim judo prvenstvima na prijemu kod Načelnika

Općinski načelnik, Silvio Nardelli i njegov zamjenik Mirko Maslać, danas su u maloj vijećnici Općine ugostili uspješne sportašice, judašice Ivu Oberan i Anu Karlu Krmek, predsjednika kluba Ivana Oberana, te trenera, Karla Knezovića .

Načelnik Nardelli čestitao je Ivi na osvojenoj zlatnoj medalji na Juniorskom prvenstvu Hrvatske u kategoriji do 57 kg koje se nedavno održalo u Zagrebu, te zaželio još puno sportskih uspjeha. Ani Karli Krmek čestitao je na osvojenoj srebrenoj medalji na prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice i zaželio da nastavi ići uzlaznom putanjom ugledavši se na sportsku kolegicu Ivu.

Ivan Oberan, predsjednik Judo kluba Župa dubrovačka, zahvalio se načelniku na prepoznavanju uspjeha mladih sportašica, te izrazio želju za ponovnim susretima pobjednika.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn