Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Sastanak s pomoćnikom Ministra turizma; Nastavak realizacije turističkih zona Plat i Kupari

Danas je u prostorijama Općine Župa dubrovačka načelnik Općine,  Silvio Nardelli sa suradnicima održao sastanak sa Robertom Pendeom, pomoćnikom ministra turizma.

Tema sastanka bila je dinamika i tijek nastavka realizacija turističkih zona Plat i Kupari pri čemu su i načelnik i pomoćnik ministra izrazili zadovoljstvo nastavkom realizacije ovih za Općinu Župu dubrovačku izrazito važnih projekata.

Pomoćnik ministra Pende je ispred Ministarstva turizma izravno nadležan upravo za projekte turističkih zona Kupari i Plat. S predstavnicima Općine sudjelovao je u pripremi međunarodnog natječaja za turističku zonu Kupari, a ujedno je i voditelj Operativne skupine za pripremu i provedbu strateškog projekta Hoteli Plat.  Pende se zahvalio Općini na izvrsnoj suradnji i iznimnom angažmanu oko pripreme i praćenja realizacije ovih projekata.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn