Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Nastavljena suradnja - Stanovnici Župe dubrovačke i ove godine besplatno na Lokrum

Temeljeno na dobroj prošlogodišnjoj suradnji, Općina Župa dubrovačka i ove je godine pokrenula inicijativu osiguravanja besplatnih posjeta Rezervatu Lokrum za svoje stanovnike.

Načelnik Nardelli uputio je zamolbu za osiguravanjem pogodnosti besplatnih posjeta Lokrumu ravnatelju rezervata Mariu Tevšiću, a ista je prihvaćena te je danas potpisan ugovor o poslovnoj suradnji.

Rezervat Lokrum omogućit će gratis karte za stanovnike Župe, a Općina Župa dubrovačka u Turističkoj zajednici distribuirati brošure Rezervata i tako dodatno doprinositi promociji Lokruma na svom području, na kojem i ove sezone boravi veliki broj turista u Hotelima Sheraton, Astarea, Mlini, Plat, te privatnom smještaju.

Pokazne karte moći će se preuzeti u Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka od 29. svibnja do 10. lipnja u vremenu od 09:00 do 12:00 sati.

Za ostvarenje prava na besplatni pokaz za posjete Lokrumu potrebno je dostaviti
preslik osobne iskaznice i jednu sliku dimenzija 3 x 3,5 cm. Isti vrijedi za 4 mjesečna posjeta rezervatu Lokrum.
Djeci do 4 godine starosti pokazi se ne izdaju.

Dubrovački vaporetto i ove će sezone spajati Srebreno s Lokrumom već početkom lipnja, a za korisnike pokaza bit će besplatan i prijevoz i sam ulazak u Rezervat.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn