Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Povodom zlatnog uspjeha u Biogradu, Nardelli ugostio Mažoretke Župe dubrovačke

Načelnik Općine Župe dubrovačke Silvio Nardelli ugostio je danas Mažoretke Župe dubrovačke povodom zlatnog uspjeha na Regionalnom natjecanju koje se održalo uu Biogradu na moru. Na spomenutom natjecanju Mažoretke Župe dubrovačke osvojile su čak sedam zlatnih medalja u kategoriji Prvi korak, te prvo mjesto u formaciji štap u kategoriji kadetkinje.

Čestitavši mažoretkama na osvojenom zlatu i uspješnom predstavljanju Župe u Biogradu, Nardelli se zahvalio mladim trenericama Katarini Žarak i Matei Previšić, a posebno voditeljici Marijeti Klis i Heleni Bubalo koje su svojim angažmanom i predanim radom djevojke dovele do pobjede.

Voditeljica Klis zahvalila se svima koji su na bilo koji način doprinijeli da se njihovi snovi ostvare,a posebno Općini Župa dubrovačka koja ih vjerno godinama podržava u radu.
Načelnik Nardelli zaželio im je uspjeh na nacionalnom prvenstvu, te uz čestitku za Uskrs uručio prigodne poklone.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn