Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Potpisani ugovori s ovogodišnjim stipendistima - 81 stipendija u tri kategorije (FOTO)

Ovogodišnji stipendisti Opine Župa dubrovačka okupili su se danas u velikoj vijećnici kako bi potpisali ugovor o stipendiranju u trajanju od deset mjeseci za šk./ak. godinu 2016.2017.

Prema zaprimljenim prijavama 113 učenika i studenata, za ovu godinu odobrena je čak 81 stipendija u tri različite kategorije. Općinski načelnik u svom obraćanju čestitao je svim stipendistima, uručio prigodne poklone, te zaželio puno sreće u nastavku školovanja.

Uz OTP banku, koja je i ove kao i prethodnih godina, svojom vrijednom donacijom od sto tisuća kuna podržala stipendiranje učenika i studenata iz kategorije slabijeg imovnog stanja, ove godine naknadnom donacijom se pridružila i Zaklada Antuna Miloslavića, također s donacijom od sto tisuća kuna. Stipendije za prva četiri mjeseca (rujan, listopad, studeni i prosinac) će se isplatiti jednokratno do kraja kalendarske godine, a one iznose 400 kuna za učenike, 600 za studente koji se obrazuju u Dubrovniku, te 1000 kuna za studente koji se obrazuju izvan Dubrovnika. Općina Župa dubrovačka i ove će godine izdvojiti više od 600.000 kuna za stipendiranje učenika i studenata sa svog područja.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn