Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Općina objavila pozive za predlaganje programa javnih potreba Župe dubrovačke za 2017. godinu

Jedinstveni upravni odjel Općine Župa dubrovačka objavio je pozive za predlaganje programa javnih potreba u školstvu, socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata, zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima, programa javnih potreba u kulturi, te programa javnih potreba u športu Općine Župa dubrovačka za 2017. godinu, u kojima se pozivaju svi zainteresirani da dostave svoje Programe rada i financijske planove za 2017. godinu radi mogućeg uvrštavanja u Programe javnih potreba Općine Župa dubrovačka za 2017. godinu.

Predlagatelji Programa obvezni su ispuniti obrasce PRIJAVNICE koje mogu podići u Općini Župa dubrovačka u Srebrenom, svaki radni dan od 9:00 do 12:00 sati ili na web stranici Općine Župa dubrovačka www.zupa-dubrovacka.hr.

Prijedlozi programa se moraju predati najkasnije do 20. listopada 2016. u pisarnicu Općine Župa dubrovačka ili poslati poštom na adresu:

OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA
Jedinstveni upravni odjel
Vukovarska 48
20207 Mlini

P O Z I V za predlaganje programa javnih potreba u školstvu, socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata, zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima za 2017. godinu

P O Z I V za predlaganje Programa javnih potreba u športu za 2017. godinu


P O Z I V za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi za 2017.godinu


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn