Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Općina objavila pozive za predlaganje programa javnih potreba Župe dubrovačke za 2017. godinu

Jedinstveni upravni odjel Općine Župa dubrovačka objavio je pozive za predlaganje programa javnih potreba u školstvu, socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata, zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima, programa javnih potreba u kulturi, te programa javnih potreba u športu Općine Župa dubrovačka za 2017. godinu, u kojima se pozivaju svi zainteresirani da dostave svoje Programe rada i financijske planove za 2017. godinu radi mogućeg uvrštavanja u Programe javnih potreba Općine Župa dubrovačka za 2017. godinu.

Predlagatelji Programa obvezni su ispuniti obrasce PRIJAVNICE koje mogu podići u Općini Župa dubrovačka u Srebrenom, svaki radni dan od 9:00 do 12:00 sati ili na web stranici Općine Župa dubrovačka www.zupa-dubrovacka.hr.

Prijedlozi programa se moraju predati najkasnije do 20. listopada 2016. u pisarnicu Općine Župa dubrovačka ili poslati poštom na adresu:

OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA
Jedinstveni upravni odjel
Vukovarska 48
20207 Mlini

P O Z I V za predlaganje programa javnih potreba u školstvu, socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata, zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima za 2017. godinu

P O Z I V za predlaganje Programa javnih potreba u športu za 2017. godinu


P O Z I V za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi za 2017.godinu


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn