Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine - Javna rasprava u tijeku, izlaganje u ponedjeljak

U tijeku je javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Općine Župa dubrovačka. Javni uvid u prijedlog izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Općine Župa dubrovačka može se izvršiti svakog radnog dana od 09:00 do 12:00 sati u prostorijama Općine Župa dubrovačka (III kat) na adresi Vukovarska 48, 20207 Mlini sve do 26.rujna 2016. Na javnom uvidu izloženi su tekstualni i grafički dio prijedloga izmjena i dopuna plana uređenja, te sažetak za javnost.

Javno izlaganje održat će se u ponedjeljak, 19. rujna 2016. u 15:00 sati u Velikoj vijećnici Općine Župa dubrovačka (III kat) na adresi Vukovarska 48, 20207 Mlini.
Pisana očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe dostavljaju se na adresu Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini, s naznakom „Javna rasprava za izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Župa dubrovačka“, najkasnije do 26. rujna 2016.
PRIJEDLOG PLANA je dostupan na sljedećem linku:

http://www.zupa-dubrovacka.hr/izmjene_dopune_pp_0916.html


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn