Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Javni poziv - Potpora obiteljima slabijeg imovnog stanja za kupnju knjiga i školskog pribora

Općina Župa dubrovačka je objavila javni poziv za podnošenje zahtjeva za raspored sredstava za potporu obiteljima na području Općine Župa dubrovačka, a za kupnju knjiga i ostalog školskog pribora djeci koja su redovno upisana u školsku godinu 2016./2017. Općina će isplatiti potporu obiteljima s područja Župe dubrovačke za svako dijete koje se redovno školuje obiteljima čiji iznos ukupnih mjesečnih primanja ne prelazi 2.000,00 kuna po članu obitelji.

Potpore obiteljima iznose: 500,00 kuna po djetetu za osnovno obrazovanje od 1. do 4. razreda, 700,00 kuna po djetetu za osnovno obrazovanje od 5. do 8. razreda i 1.000,00 kuna po djetetu za srednjoškolsko obrazovanje.

Detalje ovog poziva možete vidjeti OVDJE


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn