Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Poziv na Javnu raspravu rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna prostornog plana uređenja

Općina Župa dubrovačka objavila je poziv na Javnu raspravu rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Općine Župa dubrovačka  koja će se održati u razdoblju od 12.  do 26. rujna 2016., organiziranjem javnog uvida i javnog izlaganja.

Na javnom uvidu bit će izložen tekstualni i grafički dio prijedloga izmjena i dopuna plana uređenja, te sažetak za javnost.  Javno izlaganje održat će se u ponedjeljak, 19. rujna 2016. u 15:00 sati u Velikoj vijećnici Općine Župa dubrovačka .

Općina Župa dubrovačka dobila je bespovratna sredstva od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u iznosu od 72.000 kuna u svrhu izrade prostornog plana  uređenja Općine Župa dubrovačka, a više informacija o javnoj raspravi dostupno je na službenoj stranici Općine Župa dubrovačka.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn