Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Potpisan ugovor Općine i Rezervata Lokrum; Župljani će na Lokrum moći i brodom iz Srebrenog

Općina Župa dubrovačka i Javna ustanova Rezervat Lokrum potpisali su u jutros Maloj vijećnici Grada Dubrovnika ugovor o suradnji kojim je mještanima Župe dubrovačke omogućeno da uz pokaz četiri puta mjesečno mogu besplatno posjetiti Lokrum, po modelu koji je prije dvije godine uveden za stanovnike Grada Dubrovnika, a od prije nekoliko dana i za Konavljane.

Tom prilikom ravnatelj Rezervata Lokrum Mario Tevšić predao je načelniku Nardelliju 500 karata, te promotivne materijale s kojima će se Rezervat Lokrum reklamirati u turističkim uredima naše općine.

Ravnatelj Rezervata Lokrum Mario Tevšić najavio je kako će od sljedećeg tjedna jednom tjedno uvesti liniju Cavtat - Srebreno - Lokrum, tako da će Župljani uz Pokaz osim brodom iz Porta, moći i direktno iz Srebrenog.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn