Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

I Župljani besplatno na Lokrum - Ugovor Općine i Rezervata će biti potpisan do kraja tjedna

Općina Župa dubrovačka pokrenula je inicijativu osiguravanja besplatnih posjeta Rezervatu Lokrum za svoje stanovnike. Naime, nakon što je prošlog tjedna Općina Konavle za svoje stanovnike dogovorila suradnju s Rezervatom Lokrum u zamjenu za distribuciju promotivnih materijala na svom području, Općina Župa dubrovačka odlučila je potaknuti isti oblik suradnje i za žitelje Župe, te direktoru Mariu Tevšiću uputila dopis kojim nudi suradnju u zamjenu za iste ili slične pogodnosti stanovnicima Župe dubrovačke - navodi se u današnjem priopćenju.

Inicijativa je još prošlog tjedna prihvaćena od strane JU Rezervat Lokrum, a u tijeku je izrada ugovora kojim će Rezervat Lokrum omogućiti gratis karte za stanovnike Župe, a Općina Župa dubrovačka u svojim informativnim uredima distribuirati brošure Rezervata i na taj način dodatno doprinositi promociji Lokruma na svom području, na kojem i ove sezone boravi veliki broj turista u Hotelima Sheraton, Astarea, Mlini, Plat, te privatnom smještaju.

- Prošlog tjedna dobili smo suglasnost direktora JU Rezervata Lokrum kako bi se isti model počeo primjenjivati i za žitelje Župe dubrovačke. Vjerujem kako je Lokrum mjesto koje mnogi naši stanovnici rado posjećuju i drago mi je da će se ovakva hvalevrijedna suradnja pokrenuti na obostrano zadovoljstvo, a nadam se i nastaviti tijekom idućih godina - rekao je načelnik Silvio Nardelli.

Ugovor o poslovnoj suradnji između Općine Župa dubrovačka i Javne ustanove Rezervat Lokrum bit će potpisan do kraja tjedna.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn