Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Objavljene liste - Pogledajte tko je dobio općinske stipendije za učenike i studente

Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela odobrio je  bodovne liste općinske stipendije za učenike i studente po različitim kategorijama za ovu školsku i akademsku godinu.

Za uspješne i darovite učenike odobreno je deset stipendija plus četiri za deficitarna zanimanja. U ovoj kategoriji na natječaj se javilo dvadeset i sedam kandidata.

u kategoriji uspješni i daroviti studenti koji   su   upisali   I.   godinu   studija na natječaj se javilo devet kandidata, a dodijeljeno je 7 stipendija), te jedna za deficitarna zanimanja.

Kod studenata viših godina bilo je 38 prijava, a dodijeljeno je 15 stipendija uspješnim i darovitim studentima i tri za  deficitarna zanimanja.

Kod stipendiranja učenika i studenata iz obitelji stradalnika Domovinskog rata dodijeljeno je 17 stipendija za učenike, te sedam za studente. U kategoriji učenika i studenata iz obitelji slabijeg imovnog stanja u 2019./20. školskoj godini stipendije će dobiti šest učenika i pet studenata.

Donosimo bodovne liste za dodjelu stipendija po kategorijama;

uspjesni-ucenici-deficitarna-zanimanja-2019-2020

uspjesni-studenti-deficitarna-zanimanja-2019-2020

ucenici-i-studenti-stradalnici-2019-2020

ucenici-i-studenti-slabije-imovno-stanje-2019-2020


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn