Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nardelli primio zaslužne za uspješnu prezentaciju Župe u emisiji „Lijepom našom“

Još uvijek među župskim pukom  odjekuju pohvale na glazbeno događanje u  sportskoj dvorani osnovne škole Župa dubrovačka kada je održano javno snimanje popularne televizijske emisije „Lijepom našom“.

Emisija je gledateljima dočarala tradicijske i kulturne vrijednosti Župe dubrovačke. Tome su doprinijele općinske službe, KUD Marko Marojica, župski vatrogasci i komunalno društvo. Međutim , veliki osobni angažman u prezentaciji Župe, župske kulture i običaja doprinijeli su Dragica Haičman, Jele Crnčević i Perica Jakobušić koje su osmislile scenografiju  i dekorirale etno kutak uz pozornicu, gđa. Made Jakobušić i Pero Grbić prezentirali su župske tradicionalne proizvode, a obitelj Jerković s Brgata otvorila je vrata svoga doma i ekipi  Hrvatske televizije prezentirala spravljanje župskih tradicijskih jela.

Općinski načelnik Silvio Nardelli primio ih je  u prostorijama Općine u znak zahvale za njihov nesebičan trud kojim su doprinijeli da se Župa prezentira u najljepšem svjetlu i da se upiše u ljetopis ove popularne emisije koja već 25 godina dočarava tradicijske ljepote naše domovine.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn