Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Edukacija „Podizanje kolektiva“ u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka (FOTO)

Krajem prošlog tjedna u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka održana je prva radionica u sklopu edukacije „Podizanje kolektiva“. Voditeljica edukacije je Nada Žanko, psihologinja, terapeutkinja i edukatorica. Edukacija je u potpunosti financirana iz Projekta „Unaprjeđenje usluga u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“.

Uz ravnateljicu Mariju Jelić, pedagoginju, logopedinju i dvadesetak odgojiteljica iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, na edukaciji su sudjelovale i četiri odgojiteljice iz Dječjeg vrtića Konavle, dvije psihologinje, dvije odgojiteljice iz Dječjih vrtića Dubrovnik, v.d. ravnateljice Dječjeg vrtića Mokošica Dijana Brkić Hadžikadunić te ravnateljica Sanda Menkadžiev i tri odgojiteljice iz Dječjeg vrtića Orebić.

Polaznice su na ovoj edukaciji potvrdile postojeća i usvojile nova znanja potrebna za uspješno vođenje sastanaka, upoznale se s raznim vrstima konflikata i načinima njihova rješavanja…

Tijekom tekuće pedagoške godine planiraju se još tri radionice u sklopu spomenute edukacije.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn