Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župska škola jutros bez učenika - Roditelji se u potpunosti solidarizirali s učiteljima

Djelatnici Osnovne škole Župa dubrovačka skoro u potpunosti su se uključili u štrajk školskih sindikata kojim od Vlade RH traže povećanje koeficijenata složenosti poslova od 6,11 posto.

- Od 76 djelatnika jutros mi je na raspolaganju bilo njih četvori koji su bili spremni preuzeti obveze u slučaju potrebe čuvanja učenika koji dođu u školu - rekao je ravnatelj Anton Jurkić.

Međutim, roditelji su se u potpunosti solidarizirali s nastavnicima i jutros nisu poslali djecu u župsku školu, pa nije bilo potrebe za organizacijom.

- Kako doznajem od profesora, bilo je nekoliko roditelja koji su jutros došli i raspitivali se, ali nitko od njih nije izrazio želju da dijete danas ostavi u školi - dodao je Jurkić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn