Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ravnatelj Jurkić; "Na nama je da organiziramo prihvat djece s onim djelatnicima koji budu radili"

Prema najavama, a i dosadašnjim iskustvima iz Osnovne škole Župa dubrovačka, veliki dio djelatnika župske škole sutra će sudjelovati u štrajku nastavnog i nenastavnog osoblja u osnovnim i srednjim školama, te neće vjerojatno raditi.

Ravnatelja škole Antona Jurkića smo pitali hoće li sutra u župskoj školi biti nastave, te ako ne, što će biti s djecom koja sutra ipak dođu u školu.

- S obzirom da će vjerojatno gotovo svi učitelji naše škole biti u štrajku, mogu reći da normalne nastave kakva je predviđena rasporedom neće biti. Na školi i meni kao ravnatelju je da organiziramo prihvat djece, ali s onim djelatnicima koji nam budu na raspolaganju, koji ne budu štrajkali. Kako je takvih malo, a mi smo jako velika škola s velikim brojem djece, pitanje je na koji način ćemo to organizirati.

Ujutro u osam ćemo imati sastanak na kojem ćemo definirati koji su djelatnici u štrajku, a koji nisu i onda pokušati s ovim djelatnicima koji nisu u štrajku organizirati čuvanje onih učenika koji sutra dođu u školu. Hoće li to biti u dvorani ili u holu škole ovisi o tome koliki broj djece bude došao - rekao je ravnatelj Jurkić.


VEZANE VIJESTI

Od sutra štrajk u školama - Davorka Bronzić: "Pozivam sve roditelje da podrže borbu učitelja"


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn