Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski vrtić i ove godine kreće s akcijom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“

Dječji vrtić Župa dubrovačka ponovno kreće s akcijom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“, te pozivaju sve polaznike, roditelje i sve ostale Župljane da im se i ove godine pridruže u ovoj akciji.

Podsjetimo, Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske sa sjedištem u Čakovcu, pokrenula je projekt "Plastičnim čepovima do skupih lijekova", a na početku prošle pedagoške godine akciji su se pridružili polaznici i djelatnici župskog vrtića. Vrijednim prikupljanjem djece, roditelja, djelatnika, članova Upravnog vijeća Vrtića, susjeda, rođaka, baka, djedova … lani se skupio 460 kilograma čepova koji su poslani na adresu Udruge u Čakovec.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn