Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U župskom Dječjem vrtiću nastavljene edukacije "Upravljanje problemnim situacijama" (FOTO)

U petak i subotu (20. i 21. rujna), u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka odrađen je III. modul, I. stupnja edukacije „Upravljanje problemnim situacijama“. Voditeljice edukacije su dr.sc. Nevenka Modrić i prof. Ljiljana Šarić.

Na ovom modulu edukacije uvježbavalo se  rješavanje problemnih situacija bez lutke vodiča te korištenjem lutke vodiča, vodeći se koracima UPS metode.

Neke od tema koje su obrađene u ovom modulu edukacije su: kako negativno postaje pozitivno, postavljanje granica odgovornosti, kontroliranje vlastitih, a ne tuđih ponašanja, kako biti u dobrom odnosu s osobom s kojom smo u sukobu i druge. Spomenute teme su odrađene kroz niz interaktivnih predavanja te grupni rad, kroz različite primjere, vježbe i video zapise.

Edukacija je održana i financirana u sklopu projekta „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića općine Župa dubrovačka“, za 15 djelatnica Dječjeg vrtića.

Do kraja ove pedagoške godine, planiraju se održati još dva stupnja edukacije, koji će biti odrađeni kroz šest modula.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn