Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Počela školska godina; U klupe župske škole prvi put sjelo 99 prvaša (FOTOGALERIJA)

U Osnovnoj školi Župa dubrovačka jutros je svečano obilježen početak nove školske godine. Učenici od 2. do 8. razreda u školu su po raspored i udžbenike došli jutros u osam sati, a novi učenici prvaši i njihovi roditelji su u 11 sati dočekani svečanom priredbom u školskoj sportskoj dvorani.

 - Neki su rekli da je ovo dan kada prestaje ono bezbrižno djetinjstvo i počinju obaveze, ali ja se ne bi u potpunosti složio s time. Djetinjstvo Vaše djece će se nastaviti i u školi, a tu su naši vrijedni učitelji i učiteljice koji će to djetinjstvo učiniti što zanimljivijim, sadržajnijim i boljim. Želim naglasiti da su djeca kod nas u školi jedan manji dio dana, veći dio su i dalje u krugu obitelji. Dakle odgoj djece je i dalje u krugu obitelji, a mi učitelji smo tu samo da u tome pomognemo. Zbog toga Vas želim pozvati na suradnju, jer samo na taj način zajedno možemo doći do željenih rezultata - poručio je roditeljima novih školskih učenika ravnatelj Anton Jurkić.Nakon priredbe u klupe učionica župske škole prvi put sjelo 99 prvaša, 90 će ih nastavu pogađati u četiri razredna odjeljenja u zgradama matične škole, a njih devet u Područnoj školi Postranje. Dva odjeljenja čiji učenici će boraviti u produženom boravku će nastavu pohađati u novoj školskoj zgradi na Mljekari, a ostala dva u staroj zgradi na Kantulama. Međutim, dok se ne završi uređenje novih prostora u zgradi stare škole (ex stan Glavočić), jedno od dva odjeljenja iz te zgrade će privremeno biti smješteno u jednoj manjoj učionici zgrade na Mljekari.

Svi učenici od 1. do 8. razreda su dobili udžbenike i radne bilježnice za sve obvezne i izborne predmete.  Udžbenici su financirani iz državnog proračuna, a radne materijale i dio školskog pribora je osigurala Županija.

Već tradicionalno Općina Župa dubrovačka prvaše je darivala prigodnim poklon paketima s kompletnim školskim priborom za likovnu kulturu, te majicom za tjelesni odgoj.

Najmlađim župskim učenicima želimo puno uspjeha i radosnih školskih trenutaka.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn