Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Održani Roditeljski sastanci za novoupisanu djecu u Dječji vrtić Župa dubrovačka

Jučer su u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka, održana tri roditeljska sastanka za roditelje 102 novoupisane djece u 2019./2020. pedagošku godinu. Na samom početku prisutne je pozdravila ravnateljica vrtića Marija Jelić, te upoznala roditelje s organizacijom rada s naglaskom na Projekt pod nazivom „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića Općine Župa dubrovačka“, koji je omogućio produljeni rad vrtića, smjenski rad i rad subotom, upotpunjavanje stručnog tima, nabavu opreme i didaktike za nove prostore i senzornu sobu, obogaćivanje didaktike po već postojećim prostorima, te ostalim mogućnostima koje pruža vrtić.

Pedagoginja Ana Arkulin je upoznala roditelje s procesom prilagodbe djeteta na dječji vrtić, savjetima im pokušala pomoći i olakšati prve dane boravka njihove djece u našem vrtiću. Pedagoginja Martina Čupić Čeović se ukratko osvrnula na zdravstvene teškoće te zdravstveni odgoj djece. Logopedinja Kristina Spajić se ukratko osvrnula na posao logopeda u vrtiću te pozvala roditelje na otvorenu suradnju, ukoliko se uoči bilo kakav problem.

Na roditeljskim sastancima, osim ravnateljice i stručne službe sudjelovalo je i 12 odgojiteljica jasličkih odgojnih skupina. Nakon roditeljskih sastanaka organizirano je čašćenje za roditelje nakon čega su odgojiteljice zajedno s roditeljima krenule u odgojne skupine, kako bi se međusobno upoznali i dobili još potrebnih informacija za sam početak pedagoške godine.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn