Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski vrtić može primiti svu prijavljenu djecu bez obzira na ostvareni broj bodova

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Župa dubrovačka na sjednici održanoj dana 19. lipnja donijelo je odluku o upisu djece za sljedeću pedagošku godinu.

U pedagoškoj 2019./2020.godini župski vrtić je u mogućnosti primiti svu prijavljenu djecu na upisnom roku bez obzira na ostvareni broj bodova. Upravno vijeće dječjeg vrtića Župa dubrovačka postupilo je sukladno tome, i donijelo Odluku o upisu sve prijavljene djece. Bez obzira na navedeno, upis u vrtić neće biti moguć bez važeće zdravstvene potvrde pedijatra, da je dijete sposobno za pohađanje dječjeg vrtića.

Za upis u jaslice (1.- 3. godine života) prijavljeno je 74 djece, u skupinu od 4.do 7. godine života 26 djeca, dvoje djece za popodnevni program, te jedno za program predškole.

ODLUKA

O UPISU DJECE U DJEČJI VRTIĆ ŽUPA DUBROVAČKA ZA PEDAGOŠKU 2019./2020. GODINU


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn