Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Kroz temu "Mali i veliki" priredbom i radionicama obilježen Dan OŠ Župa dubrovačka

U petak, 30. svibnja obilježen je Dan Osnovne škole Župa dubrovačka. Ovogodišnja tema je bila "Mali i veliki", učenici predmetne nastave pripremili su radionice za učenike razredne nastave, a teme su bile podijeljene po razredima: za 1. i 5. razred "Pravila ponašanja", 2. i 6. razred "Prijateljstvo", 3. i 7. razred "Sigurnost na internetu" te 4. i 8. razred "Učimo učiti".

Na svečanoj priredbi podijeljena su priznanja učenicima koji su sudjelovali na državnim natjecanjima, osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskim natjecanjima u znanju ili sportu, te učenicima koji su među 10 posto najuspješnijih učenika u Hrvatskoj na ovogodišnjem međunarodnom matematičkom natjecanju "Klokan bez granica" i ekipi koja je osvojila 2. mjesto na ekipnom matematičkom natjecanju Mat-liga. Priredbu su uveličale Župske Mažoretke, školska ritmička skupina i zbor učenika razredne nastave.

U sportskom dijelu odigrane su dvije nogometne utakmice, jedna između učenica i učiteljica, a druga između dvije ekipe učenika  škole.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn