Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Noć knjige u župskoj osnovnoj školi posvećena stripu i junacima književnih djela

Kreativnim radionicama posvećenim stripu i junacima književnih djela župska škola je u utorak 30.travnja obilježila Noć knjige. Učenici koji su sudjelovali na radionicama pokazali su svoju kreativnost, maštu i znanje, a za svoj trud su nagrađeni stripovima.

Književnica Renata Zlatković i mlada ilustratorica Sandra Sekulić poučile su naše trećaše i četvrtaše izradi stripa, a uspješnost njihovih radova najljepša je nagrada za njihov trud.

Učenici osmih razreda pozvani su na projekciju nagrađivanog filma Persepolis nastalog animacijom stripa. U radionicama je sudjelovalo stotinjak učenika, a radionice su osmislili učitelji župske škole uz učenicu 7.b razreda Niku Masle koja je vodila radionicu digitalnog crtanja stripa. Najvažnija poruka Noći knjige u OŠ Župa dubrovačka glasi : Nisi junak ako ne čitaš !


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn