Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nastavak projekta "Saperi e Sapori from around the world" u župskoj školi (VIDEO)

U nastavku projekta "Saperi e Sapori from around the world" (znanja i okusi širom svijeta), učenici župske škole pripremili su tradicionalno jelo iz regije škole partnera "Scaccia Ragusana". Radi se o tradicionalnoj sicilijanskoj pogači čiji su glavni sastojci tijesto s maslinovim uljem, umak od rajčica i bosiljak. Pogača se puni sastojcima po želji, a župski učenicu su je punili raznim vrstama sira, šunkom, pršutom, domaćim slavonskim kobasicama i špinatom. Jede se vruća i jako je ukusna. Pripremi ovog jela prethodila je video konferencija s učenicima iz partnerske škole tijekom koje su učenici izmijenili naputke i savjete o kuhanju, pečenju, sastojcima, jer talijanske prijatelje župskih učenika ovaj tjedan čeka kuhanje zelene menestre. A kako je izgledala priprema scaccie pogledajte u video prilogu:


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn