Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dječji vrtić Župa dubrovačka danas počeo s produženim radom do 21 sat, te subotom do 16:30

Uvođenjem popodnevne smjene do 21 sat, te rada subotom od 6:30 do 16:30 sati u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka danas je počela realizacija projekta "Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja" koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Na vratima vrtića i na oglasnim pločama grupa istaknuta je obavijest kojom se obavještava roditelje o navedenom, uz zamolbu da se pridržavaju termina koje su naznačili kao potrebu u provedenim anketama.

U nastavku realizacije ovog projekta vrijednog 12.728.000,00 kuna, župski vrtić će uskoro dobiti nove prostorije u sklopu zgrade Garažno poslovnog centra u Srebrenom, a zaposlit će se i  kompletan stručni tim (logoped, psiholog, defektolog, pedagog), jedan administrator projekta, te 18 odgojiteljica, dvije spremačice i jedna kuharica (na pola radnog vremena).


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn