Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U župskom vrtiću završen četvrti ciklus radionica za roditelje „Rastimo zajedno“

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka završen je četvrti ciklus od jedanaest radionica „Rastimo zajedno“ za roditelje. Roditelji su s voditeljicama i drugim roditeljima razmjenjivali informacije, znanja, vještine, iskustva i tako zajednički učili i pružali međusobnu podršku koja se pokazala korisnom za jačanje kompetentnosti roditelja i djeteta. Također su se upoznali sa znanstvenim spoznajama o pozitivnoj interakciji roditelja i djeteta, kao i o roditeljstvu na dobrobit roditelja i djeteta.

Kroz radionice su osvijestili važnosti i zahtjevnosti ranog razvoja te roditeljske uloge, uvid u razvoj sebe kao roditelja. Učili su o načinima postizanja  zajedničke dobrobiti za djecu, odnosno kvalitetnog odgoja, te načinima uživanja u roditeljstvu.

Prema riječima ravnateljice vrtića Marije Jelić i sljedeće godine će se nastaviti provoditi radionice „Rastimo zajedno“ ukoliko bude zainteresiranih roditelja te će se čitavi program obogatiti i radionicama za tate. 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn