Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Putem akcijskog istraživanja raditi na poboljšanju suradnje s roditeljima

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka, u ovoj pedagoškoj godini,počeli su intezivnije raditi na unapređenju kvalitete suradnje s roditeljima. Suradnja roditelja i odgojitelja izuzetno je važna za kvalitetan rast i razvoj djeteta.

Pedagoginja Ana Arkulin 14. veljače je održala radionicu na kojoj je svim odgojiteljicama objasnila zašto je važno putem akcijskog istraživanja raditi na poboljšanju suradnje s  roditeljima. Akcijsko istraživanje je izravno, zajedničko promatranje i mijenjanje odgojne prakse s ciljem njezinog unaprjeđenja stoga je važno da u njemu svi aktivno sudjeluju.

Naglasila je da je unapređenje odgojno – obrazovnog rada  moguće  uz pomoć kontinuiranog istraživanja prakse od samih praktičara-odgojitelja i drugih stručnih djelatnika.

U postupcima istraživanja provoditi će se anketiranje i sustavno promatranje u koje će bit uključeni roditelji, odgojitelji, stručni tim i ravnateljica.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn