Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U župskoj školi ponovno počeo projekt za poticanje čitanja kod učenika (FOTOGALERIJA)

U petak 25. siječnja u Osnovnoj školi „Župa dubrovačka“ ponovno je počeo projekt za poticanje čitanja kod učenika trećih razreda „Čitamo mi, u obitelji svi“ u okviru kojega će učenici trećih razreda tijekom pet dana u tjednu (od petka do srijede) zajedno sa svojim roditeljima i ostalim članovima obitelji čitati sedam knjiga iz ruksaka kojega će dobiti u školi te u bilježnicu dojmova zapisivati svoje dojmove čitanja, pisati pjesme i crtati crteže o zajedničkom čitanju. U srijedu će učenik donijeti naprtnjaču sa knjigama natrag u školu, a zatim će pred ostalim učenicima iz razreda, učiteljicom ili učiteljem te knjižničarkom prezentirati što je napisao i nacrtao u bilježnici dojmova.

Prvi učenici koji su ove godine ponijeli ruksake sa knjigama kući svojim obiteljima su Katarina Batina (3.a), Roko Mataga (3.b), Mia Vukas (3.c), Daria Hana Demaku (3.d) i Nicol Aerlić (3.e) i svi oni zaslužuju posebnu pohvalu za hrabrost! U foto-galeriji možete pogledati i njihove fotografije- kako je izgledalo preuzimanje naprtnjača s knjigama u petak i prezentiranje dojmova pred razredom u srijedu 30. siječnja.

- Zahvaljujemo i svim učiteljima trećih razreda koji sudjeluju u ovom projektu: učiteljicama Ankici Čuić(3.a), Luci Čučić (3.c), Đurđici Bender (3.d) i Nine Lujo(3.e) te učitelju 3. b razreda Suadu Brkoviću, a svim učenicima trećih razreda i njihovim roditeljima želimo puno ugodnih i zanimljivih trenutaka provedenih u zajedničkom čitanju - poručuju iz župske škole.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn