Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dječjem vrtiću Župa dubrovačka 12.728.000,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda

Na današnjoj sjednici Vlade Republike Hrvatske koja se jutros održava u Kneževom dvoru u Dubrovniku, Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić najavila je potpisivanje ugovora s Dječjim vrtićem Župa dubrovačka u vrijednosti od 12.728.000,00 kuna. Riječ je o sredstvima iz Europskog socijalnog fonda za projekt „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića Općine Župa dubrovačka.

Uz župski vrtić sredstva u iznosu od 7.410.000,00 kuna su odobrena i Dječjem vrtiću Konavle. Ugovori će se potpisati danas u Kneževom dvoru po završetku sjednice Vlade.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn