Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Poziv na podnošenje Zahtjeva za uvrštenje na popis djece dorasle za upis u 1. razred

Osnovna škola Župa Dubrovačka je objavila poziv roditeljima, odnosno skrbnicima djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2019./2020. da u vremenu od 22. do 31. siječnja 2019. godine podnesu Zahtjev za uvrštenje svog djeteta na popis djece dorasle za upis u 1. razred župske škole.

Roditelj, odnosno skrbnik, ispunjeni Zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika može dostaviti Uredu državne uprave na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u tajništvo škole osobno ili na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a škola će ga proslijediti nadležnoj unutarnjoj ustrojstvenoj jedinici Ureda državne uprave.

Uz Zahtjev treba dostaviti skeniranu osobnu iskaznicu djeteta ili jednog od roditelja, odnosno skrbnika s kojim dijete stanuje ili odgovarajuću potvrdu o prebivalištu ili prijavljenom boravištu.

Dokumenti za podnošenje zahtjeva

Zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika

Zahtjev za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta (za prijevremeni upis ili za privremeno oslobađanje od upisa) 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn