Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Potpisani ugovori; Ove godine 82 stipendije za župske učenike i studente (FOTO/VIDEO)

U velikoj vijećnici zgrade Općine jutros je održana svečanost potpisivanja ugovora o stipendiranju sa župskim učenicima i studentima. U ovo predblagdansko vrijeme  82 stipendije razveselile su mnoge učenike i studente. Iz godine u godinu na raspisani natječaj javlja se sve veći broj učenika i studenata što je uvelike povećalo konkurentnost među kandidatima, a obradu učinilo zahtjevnijom i složenijom.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/obrazovanje/stipendije18{/gallery}

 


Za stipendiranje uspješnih i darovitih učenika na natječaj se javilo 25 kandidata, a dodijeljeno je 10 stipendija i četiri stipendije za deficitarna zanimanja. Kod stipendiranja uspješnih i darovitih studenata se javio se ukupno 41 kandidat, a dodijeljeno je 55 stipendija i četiri za studente deficitarnih zanimanja. Za stipendiranje učenika i studenata iz obitelji slabijeg imovnog stanja prijavilo se devet kandidata učenici i isto toliko studenti. Dodijeljeno je šest učeničkih i pet studentskih stipendija. U kategoriji stipendiranja učenika i studenata iz obitelji stradalnika Domovinskog rata je bilo 19 prijava učenici i deset kandidata studenti. Dodijeljeno je 16 učeničkih i 10 studentskih stipendija.


Zaklada Antuna Miloslavića već treću godinu za redom priključila se programu stipendiranja, te je svojom donacijom od 72.000,00 kuna obuhvatila sve studente 1. godine koji su prethodnu godinu obrazovanja završili s odličnim uspjehom. OTP banka već dugi niz godina svojom donacijom potiče obrazovanje kategorija učenika i studenata slabijeg imovnog stanja, ove godine donacijom u iznosu od 70.000 kuna.

Stipendija za učenike iznosi 400,00 kuna mjesečno, za studente koji se školuju u Dubrovniku 600,00 kuna, a za one koji studiraju izvan Dubrovnika stipendija iznosi 1.000,00 kuna. Općina Župa dubrovačka će za stipendiranje učenika i studenata izdvojit će više od pola milijuna kuna.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn