Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Radionica „Iz kantuna pozitivne psihologije“ u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka Nikica Kličan, prof. psihologije i Petra Šoletić, mag. psihologije u srijedu su održale radionicu s nazivom „Iz kantuna pozitivne psihologije“.

Kako se bliži blagdansko razdoblje i raspoloženje,  u tom tonu je i održana radionica te se razgovaralo o važnosti pozitivnih misli i emocija te načinima osnaživanja sebe kao pojedinca.

Radionica je završila kratkom raspravom i komentarima na temu „sreće“(o čemu je bilo riječi u radionici) u kojoj svatko može pronaći nešto bitno za sebe. Povratne informacije od sudionika radionice su iznimno pozitivne naglašavajući zabavu, korisnost i praktičnostte će se iz tih razloga radionice ovakvog tipa i dalje prakticirati.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/obrazovanje/radionica_vrtic{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn